mary

mary جان تا این لحظه 7 سال و 8 ماه و 12 روز تو دل مامانشه

هتل کریستال ترکیه استانبول

هتل کریستال ترکیه استانبول

 هتل 4 ستاره کریستال استانبول ترکیه در محله‌ی تقسیم (تکسیم Taksim) و بسیار نزدیک به ایستگاه متروی آن قرار دارد.هم چنین این هتل بسیار نزدیک به مراکز خرید است و تا فرودگاه آتاتورک ترکیه 20 کیلومتر فاصله دارد. هتل کریستال ترکیه استانبول دارای امکان سرویس نگهداری کودکان میباشد تا خانواده ها به راحتی و با آرامش خاطر بتوانند سفری خوش را داشته باشند و همچنین دارای امکانات تفریحی چون سونا ، استخر ، استخر سر پوشیده است. همچنین این هتل دارای اتاق های ویژه و امکانات مناسب برای معلولین می باشد . این هتل دارای خدمات خانه داری ، امکانات اتاق جلسه و ضیافت ، لباسشویی ، خشکشویی ، اتو کشی ، خدمات تورها و همچنین فکس و کپی میباشد. سایر امکانات این هتل نیز شامل رستوران ، پذیرش شبانه روزی مهمانان و گردشگران تور ترکیه ، اتاقهای پاک و بدون سیگار ، ، پذیرش و تحویل سریع ، تهویه و بار میباشد.

 

هتل کریستال ترکیه استانبول

 

هتل کریستال ترکیه استانبول

هتل کریستال ترکیه استانبول

 

تاریخ : 18 آبان 1395 - 20:03 | توسط : turkey | بازدید : 336 | موضوع : وبلاگ | یک نظر

چگونه هوش کودک خود را بیازماییم؟

همه والدین در مرحله ای از رشد کودک خود تصور می کنند که کودکشانب اهوش است. بیشتر بچه ها در زمان خاصی از لحاظ یکی دو جنبه از رشد جلوتر از سن خود می افتند ولی برتری در یکی دو زمینه به این معنی نیست که کودک استعداد درخشانی دارد. مشخصه یک کودک باهوش این است که تقریبا از نظر تمام جنبه های پیشرفت و نیز کسب مهارت ها، از سن خود جلوتر است. کودک باهوش معمولا از هر لحاظ پیشرفته تر از کودکان دیگر است...

 

 

کودک باهوش در رویارویی با موقعیت ها و اطلاعاتی که غیرمعمول و مبهم اند و در ظاهر تناسبی با یکدیگر ندارند احساس راحتی می کند و به آسانی سازگاری می یابد. او از هرگونه تمرین مغزیو چیستان لذت می برد و حتی برخی از آنها برای او بسیار ساده است. کودک باهوش همیشه به سرعت یاد می گیرد و می تواند آنچه را که یاد گرفته است به طور بسیار وسیعی به کار گیرد.

 

 

او اطلاعات را با کارایی، سرعت و انعطاف پذیری بسیار بالا پردازش می کند و همیشه راهبردها و برنامه ریزی را برای استفاده از اطلاعات به خوبی به کار می گیرد. هرچند استعداد سرشار به خودی خود مشکلی برای کودک باهوش محسوب نمی شود ولی ممکن است واکنش سایرین آن را به یک دردسر تبدیل کند. بعضی والدین کودک خود را درک نمی کنند و برخی از کودکان والدین را و به این ترتیب کودک باهوش ممکن است درونگرا شود.

 

هرچند این موضوع لزوما نگران کننده نیست ولی اگر یک کودک باهوش تنهایی را ترجیح دهد و بر قوه تخیل خود متکی شود، ممکن است در دوره ای که مشغول خلق و تحلیل اندیشه ها است منزوی شود.

 

 

اشتیاق یادگیری

 

شوق کودکان باهوش برای کسب اطلاعات و یادگیری خیلی زیاد است ولی حتی در این صورت هم لازم است والدین آنها درباره نوع آموزش اختصاصی تر یا جهشی که مورد نیاز آنهاست و اطمینان از حصول آن با معلم کودک گفتگو کنند. شاید لازم باشد مصرانه از طرف کودک خود در این امر مداخله کنید زیرا با وجود آنچه معلمان ممکن است بگویند، بدون شک شما شخصیت کودک خود را بهتر از کسی که فقط روزی چند ساعت و آن هم فقط در محیط مدرسه او را می بیند، می شناسید.

 

 

استعداد سرشار شامل قریحه های ویژه استثنایی مانند توانایی های هنری یا موسیقی، توانایی های ویژه ریاضی یا زبان یا توانایی تجسم فضایی است که به کودک شما امکان می دهد که برای مثال در سطح بسیار بالا شطرنج بازی کند، به اضافه بهره هوشی بسیار بالایی دارد. مشکل شما در فراهم کردن محرک های کافی برای کودک پرهوشتان افزایش می یابد، زیرا اکنون ما باهوشی یا استعداد سرشار را چیزی بیش از یک ماهیت منفرد نمی دانیم.

 

 

باز هم تکالیف مدرسه

 

شکی نیست که برنامه های آموزشی جهشی مفید است. کودک باهوش در برخورد با تکالیف کلاسی که برای او بسیار راحت است کسل و سرخورده می شود و در کلاس دردسر ایجاد کند، تنها به این دلیل که دروس معمولی او را برنمی انگیزد. در این صورت ممکن است لازم باشد کودک باهوش شما یک یا چند کلاس را به صورت جهشی طی می کند تا بتواند همراه بچه هایی که از نظر سنی یکی دو سال جلوتر از او هستند روی درس ها کار کند.

 

 

ممکن است فعالیت عقلانی به قدری از رشد شخصیتی او جلو افتاده باشد که شما از بابت گذاشتن کودک باهوش خود در کلاس بالاتر برای مثال به دلیل ترس از اینکه کودک از نظر اجتماعی نتواند با محیط سازگار شود، نگران شوید. ولی خیالتان آسوده باشد این مطلب در یک مطالعه حیرت انگیز روی کودکان باهوش که در آن ۱۵۰۰ کودک دارای بهره هوشی بالا از مدارس کالیفرنیا در سال های دهه ۱۹۲۰ تا آخر عمر یعنی سنین شصت، هفتاد و هشتاد سالگی تحت نظر گرفته شدند، رد شده است. محققان در این مطالعه دریافتند که کودکان باهوش غیر از وضعیت درسی، از بسیاری جهات دیگر نیز برتر از همسالان کم استعدادتر خود هستند.

 

 

آنها سالم تر بودند. به چیزهای زیادی مانند سرگرمی ها و بازی ها علاقه داشتند و در زندگی آینده نیز موفق بودند. در میان کودکان تحت مطالعه، هم پسرها و هم دخترها تا سطوح خیلی بالاتر از آنچه که معمول کودکان معاصر آنها بود به تحصیل ادامه دادند و در بزرگسالی نیز در زندگی شغلی خود موفق تر بودند.

 


کودک باهوش و خانواده موثر

 

شواهدی وجود دارد که کودکان پراستعداد در محیط های خانوادگی بار می آیند که تجربه کودک را از زندگی غنا می بخشند و نیز شواهدی وجود دارد که نشان می دهد کودکان خانواده های طبقه متوسط جامعه بیشتر در معرض تحریک اضافی که کودکان باهوش را به کودکان پراستعداد تبدیل می کند، قرار می گیرند. از طرف دیگر هیچ شواهدی وجود ندارد که والدین کودکان پرهوش اشتیاق بیش از حد و آزاردهنده از خود نشان می دهند یا کودکان خود را خلاف میل خودشان مجبور به درس خواندن می کنند.

Image result for ‫کودک باهوش‬‎


تاریخ : 09 شهریور 1395 - 00:52 | توسط : turkey | بازدید : 283 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

نشانه های کودکان نابغه

بسیاری از پدران و مادران پیشاپیش رویای پیشرفت کودک خردسال خود را در سر می پرورانند اما بیشتر کودکان فقط از نظر والدین خود نابغه هستند. با وجود این برخی کودکان واقعا بااستعداد هستند؛ آیا کودک شما نیز جزء این گروه است؟ دستورالعمل های محدودی هستند که نبوغ و استعداد کودکان را نشان می دهند که در ادامه به ۱۰ مورد از آنها اشاره می شود:

 

▪ دامنه لغات پیشرفته: این که کودک زود به حرف بیاید به تنهایی نمی تواند نشانه نبوغ و استعداد او باشد، اما اگر او از لغات و جملات پیشرفته استفاده کند، احتمالا به همان باهوشی است که فکرش را می کنید. یک کودک ۲ ساله معمولی می تواند جمله ای مانند «یک سگ آنجاست» را به زبان بیاورد اما یک کودک نابغه این جمله را می گوید: «یک سگ قهوه ای در حیاط پشتی است و دارد گل ها را بو می کند.»

 

▪ درک مفاهیم پیچیده: کودکان بسیار باهوش می توانند مفاهیم پیچیده را درک کنند، از روابط گوناگون سر در بیاورند و انتزاعی فکر کنند. آنها مشکلات را عمیقا می فهمند و به راه حل ها می اندیشند.

 

▪ توجه به جزئیات: یک کودک نابغه اشتیاق فراوانی نسبت به جزئیات نشان می دهد. کودکان بزرگ تر ممکن است بخواهند درباره جزئیات و چگونگی عملکرد یک وسیله اطلاعاتی داشته باشند اما یک کودک خردسال نابغه می تواند یک اسباب بازی را دقیقا سر جای خودش قرار دهد و اگر چیزی در جای اصلی خودش قرار نگرفته باشد، متوجه می شود.

 

▪ طیف وسیع علاقه مندی ها: کودکان با استعداد به موضوعات گوناگونی علاقه نشان می دهند. یک ماه ممکن است از دایناسور ها خوش شان بیاید و ماه بعد به سراغ مباحث فضایی و... بروند.

 

▪ حفظ اطلاعات: اصطلاح «این گوش در و آن گوش دروازه» در مورد بسیاری از کودکان صدق می کند و کودکانی که جزء این گروه نیستند، قادر به حفظ دامنه گسترده ای از اطلاعات بوده و می توانند بعد ها نیز آنها را به خاطر بیاورند. از جمله نمونه های مشاهده شده در این زمینه می توان به کودک ۶ ساله ای اشاره کرد که پس از یک گردش تفریحی در موزه فضایی توانست یک راکت فضایی را دقیقا به تصویر بکشد.

 

▪ استعداد در زمینه هنر و موسیقی: کودکانی که استعداد غیرعادی در زمینه هنر و موسیقی از خود نشان می دهند اغلب با استعداد و نابغه هستند. کودکان خردسالی که با رعایت پرسپکتیو (تناسب دور و نزدیک) نقاشی می کشند،کارشان عالی است یا درک بالایی از رشته های گوناگون هنری دارند، در زمره کودکان با استعداد قرار می گیرند.

 

▪ حافظه خوب و قوی: بعضی از کودکان بااستعداد می توانند وقایعی را از گذشته (دوران طفولیت) خود به یاد بیاورند. مثلا یک کودک ۲ ساله نابغه ممکن است اتفاقی را که در ۱۸ ماهگی برای او روی داده به یاد بیاورد.

 

▪ توانایی خواندن و نوشتن در سنین پایین: اگر کودک شما به طور غریزی باهوش باشد، احتمالا خیلی زود بدون این که آموزش رسمی دیده باشد، توانایی خواندن و نوشتن را پیدا می کند.

 

▪ تمرکز بالا و طولانی مدت: کودکان را با بی دقتی و بی توجهی می شناسند اما گروه نابغه می توانند به مدت طولانی تمرکز خود را حفظ کنند.

Image result for ‫تربیت کودک‬‎


تاریخ : 09 شهریور 1395 - 00:48 | توسط : turkey | بازدید : 319 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

چگونه یک کودک با شخصیت تربیت کنیم؟

 اگر از مهارت های تربیتی مثل الگو بودن، آگاهی دادن، تشویق، گفتگو، حمایت به جا، تعیین چارچوب و پایبند بودن به آن استفاده کنید و یاد بگیرید خشم تان را به شکلی سالم تخلیه نمایید به خواسته ها و اهداف تان می رسید .
 

 15 روش ایجاد روحیه ادب و احترام در کودک

1 . در برخورد با فرزندتان و دیگران از لطفا و خیلی ممنون استفاده کنید.
 
2 . وقتی کسی صحبت می کند ، تفاوتی نمی کند بچه باشد یا بزرگسال ، وسط حرفش نپرید. اگر مجبور شدید حرف او را قطع کنید حتما کلمه ببخشید را به کار ببرید.
 
3 . در سال سینما ، هنگام پخش فیلم ، صحبت نکنید.
 
4 . موقع رانندگی به ماشین های مقابل راه بدهید ( وقتی دیگران به همین ترتیب به شما احترام می گذارند، از آنها تشکر کنید ).
 
5 . موقع عطسه یا سرفه کردن ، جلوی دهان و بینی خود را با دستمال بگیرید.
 
6 . غذا را با دهان بسته بجوید. با دهان پر صحبت نکنید . اول لقمه را قورت بدهید و بعد حرفتان را بزنید.
 
7 . تحت هیچ شرایطی روی زمین آشغال نریزید.
 
8 . وقتی به رستوران می روید پس از صرف غذا میزتان را مرتب کنید.
 
9 . قبل از وارد شدن به اتاقی که درش بسته است ، در بزنید.
 
10 . برای دعوت دیگران به نشستن ، از کلمه بفرمایید استفاده کنید.
 
11. در اتوبوس و مترو صندلی خود را به کسی که ایستادن برایش دشوار است بدهید.
 
12 . بابت محبت و هدیه ای که دیگران به شما می دهند ، از آنها تشکر کنید . بگذارید شخصی که به شما محبت کرده بداند که بابت لطفش از او ممنون هستید .
 
13 . آهسته و بدون ایجاد سر و صدا آدامس بجوید و موقعی که خواستید آدامستان را دور بیندازید ، آن را داخل یک تکه دستمال گذاشته و به سطل آشغال بیندازید.
 
14 . بسیاری از افراد به دود سیگار ، ادکلن ، نوع خاصی از غذا ، سر وصدا ، آلاینده های محیطی ، بوی رنگ ، دود ماشین یا کافئین حساسیت دارند. مراعات حال آنها را بکنید و حتی اگر این چیزها خودتان را اذیت نمیکند.
 
15.  برای فرزندتان الگو باشید . اگر توقع دارید کاری را انجام دهد ، ابتدا خودتان را مقید به انجام آن بکنید تا هم تاثیر حرفتان بیشتر باشد و هم تقاضای تان از او ، منطقی تر به نظر برسد ( پدری که به فرزند خود می گوید دروغ گفتن کار بدی است ولی خودش دروغ می گوید نباید انتظار داشته باشد فرزندش فردی راستگو بار بیاید ) .

Image result for ‫تربیت کودک‬‎


تاریخ : 09 شهریور 1395 - 00:45 | توسط : turkey | بازدید : 287 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

کودک از نگاه ابن سینا

کودک از نگاه ابن سینا

کودک

 

توصیه های زیر از کتاب قانون ابوعلی سیناست که یکی از کاربران برای مان ارسال کردند.خواندن این نکته ها با توجه به اینکه خیلی از آن ها این روزها با پیشرفت علم ثابت شده ، نشان دهنده ی این است که این حکیم دانا در سال هاپیش به چه حد بالایی از علم و دانش رسید بودند.

 

نوزاد را در تابستان باید با آب معتدل، شستشو داد . در زمستان، آب شستشو باید كمی گرم باشد ولی نه به آن اندازه ای كه آزار دهنده باشد . بهترین موقع شستشوی نوزاد بعد از خواب طولانی است . رواست كه نوزاد را روزی دو تا سه بار شست و زیانی ندارد كه در تابستان آب شستشوی نوزاد، ولرم و تا اندازه ای خنك باشد ولی در زمستان حتما باید معتدل الحراره باشد . گرمی آب شستشو باید به حدی باشد كه تن نوزاد را گرم كند . موقع استحمام نوزاد باید مواظب بود كه آب در سوراخ گوش هایش نفوذ نكند.

 

 

شیر مادر برای نوزاد از هر شیر دیگری بهتر است، زیرا بیشتر از هر غذای دیگر، به گوهر غذایی نوزاد كه در زندگی جنینی به او می رسد شباهت دارد . حتی به تجربه، ثابت شده است كه در دهان گرفتن نوك پستان ، در دفع آزار شیرخواران، بسیار سودمند است . جهت اعتدال مزاج و پرورش صحیح و سالم نوزاد، علاوه بر شیر ، مراعات دو نكته بسیار مهم دیگر نیز ضروری است : یكی از آن دو نكته جنبانیدن نوزاد به آهستگی و ملایمت و دیگری آوازی است كه برحسب عادت، برای خوابانیدن نوزاد می خوانند . نوزاد به هر نسبتی كه برای جنبانیدن و گوش دادن به صدای خوش آمادگی بیشتری پیداكند، تن و روانش برای ورزش های بدنی و روانی، آمادگی بیشتری می یابد.

تربیت

توصیه های مربوط به تربیت کودک :

وقتی بچه را از شیر باز داشتند، غذایش باید با شوربا (سوپ) و گوشت های سبك شروع شود . از شیر باز داشتن بچه باید به طور تدریجی صورت گیرد . باید بچه را با قرص هایی كه از نان و شكر ساخته شده است مشغول کرد تا پستان را فراموش كند .

بچه را تا وقتی كه خود به طور طبیعی یارای نشستن و راه رفتن ندارد، نباید به زور به این كارها وادار كرد، زیرا ممكن است به پشت و ساق هایش آسیبی برسد . در نخستین مراحلی كه طفل نشستن و یا خزیدن بر روی زمین را شروع می كند، باید زیراندازش نرم باشد تا از زبری زمین خراش برندارد . باید چوب و كارد و هر چیزی كه آزار می رساند و یا می برد از مسیر راهش جمع شود و نگذارند كه طفل از جاهای بلند پر ت شود . وقتی دندان های نیش طفل سر بر می آورند نباید چیز سخت را بجود تا ماده ای كه نیش از آن تكوین می یابد از بین نرود.

باید بسیار مراقب بود كه در اوان انتقال كودك به مرحله خردسالی، اخلاق و رفتار وی پسندیده و معتدل گردد.

باید بسیار مراقب بود كه در اوان انتقال كودك به مرحله خردسالی، اخلاق و رفتار وی پسندیده و معتدل گردد. برای این منظور نباید كاری كرد كه كودك به خشم زیاد ، ترس زیاد، اندوه و شب بیداری زیاد برخورد كند و یا دچار شود . هرچه را طفل آرزو كرد باید زود برآورده شود و از هر چیز نفرت داشت از وی دور گردد . در این دستور دو نفع وجود دارد : یكی نفع نفسانی است زیرا بچه از همان طفولیت به اخلاق و رفتار نیكو خوی می گیرد و نیكی در او سرشتی می شود و از او جدا نمی گردد . دیگر آنكه برای بهبود تنش مطلوب است، زیرا همانطور كه از سوء مزاج، بدخلقی و بدرفتاری سر می زند، از عادت به بدخویی نیز سوء مزاج پیدا می شود . مثلا خشم، مزاج را بیشتر از حالت اعتدال گرم می كند، اندوه ، خشك مزاجی ببار می آورد، پژمردگی و كم ارادگی نیروی روانی را سستی می بخشد و سلامت مزاج رابه سوی بلغمی بودن گرایش می دهد. پس معلوم می شود كه در خوش خلقی فایده ی تن و روان نیز هست.

وقتی كودك به شش سالگی رسید، باید او را به معلم و شخص ادب آموز سپرد و به تدریج به كسب تحصیلش واداشت. نباید او را به زور وادار كرد كه یك دفعه كتاب را بگیرد و از خود دور نسازد.

وقتی كودك از خواب بیدار شد، بهتر آن است كه استحمام شود و بعد به مدت یك ساعت با اسباب بازی هایش و یا به منظور بازی كردن تنها گذاشته شود، سپس كمی غذا بخورد و از آن به بعد زیاد تر از پیش به بازی بپردازد، باز استحمام كند و غذا بخورد و تا حد ممكن نگذارند در وقت غذا خوردن آب بنوشد، زیرا آب غذای خام را قبل از هضم شدن به درون می راند.

 

وقتی كودك به شش سالگی رسید، باید او را به معلم و شخص ادب آموز سپرد و به تدریج به كسب تحصیلش واداشت. نباید او را به زور وادار كرد كه یك دفعه كتاب را بگیرد و از خود دور نسازد.

این بود دستور پرورش خردسالان تا زمان چهارده سالگی آنها . در این مدت همواره باید مراقب حال و مزاج آنها بود كه آیا تری یا خشكی در مزاج آنها و یا سختی در جسمشان در افزایش یا در كاهش و یا در حال اعتدال است .


تاریخ : 09 شهریور 1395 - 00:43 | توسط : turkey | بازدید : 308 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید


تاریخ : 09 شهریور 1395 - 00:41 | توسط : turkey | بازدید : 290 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید